Reserveren

Via deze pagina kunt u online uw voorkeurperiode plaatsen

Via het reserveringsformulier kunt u uw voorkeurdata plaatsen. Na ontvangst van het reserveringsformulier neem ik met u contact op om de optieperiode te bevestigen, of, voor het geval het huisje dan bezet is, een andere periode met u te bespreken.

De combinatie van een week vakantie met uitleg en gesprekken over astrologie en spiritualiteit kost € 1.000,- totaal. De reis naar Oostenrijk dient u zelf te regelen. Eventueel kan ik u in Spittal an der Drau van het treinstation ophalen. Het huis ligt daar 14 kilometer vandaan. Omdat het mij niet uitmaakt als u met meer mensen wilt komen, heeft u de mogelijkheid om nog vier personen mee te nemen. De extra verblijfskosten per persoon zijn € 50,- per cursusweek.

Als mij echter verzocht wordt om van meer personen de horoscoop te trekken en uit te leggen, dan zijn de extra kosten hiervoor per persoon € 100,-. Als voorbeeld: 1 persoon met horoscoopuitleg en 4 extra gasten is € 1.000,- + 4 x € 50,- = € 1.200,-. Alle personen zijn welkom om deel te nemen aan het gezamenlijke spirituele gesprek.

Voor het geval u het huis langer (dan een week) zou willen huren zijn de kosten per week extra € 800,-, ongeacht het aantal personen, echter met een maximum van 5 personen totaal.

De verhuurperiode is normaliter van zaterdagmiddag 12.00 uur tot zaterdagmiddag 12.00 uur. Bij aankomst wordt u verzocht contant een borg te betalen van € 75,- die bij uw vertrek verrekend wordt. De energiekosten zitten in de huur verwerkt. In overleg kunt u de vaste telefoon gebruiken. (Veelal slechte verbinding met mobieltje). Beddengoed en handdoeken zijn voldoende in het huis aanwezig. De schoonmaakkosten ad. € 75,- kunt u eventueel besparen door zelf het huis schoon te maken. Het vuile wasgoed hoeft u niet te wassen en kunt u in de badkamer neerleggen. Op zaterdag rond 12 uur loop ik met u samen het huis even door en neem ik van u afscheid. In overleg zijn natuurlijk ook andere tijden mogelijk.

Nadat uw reservering is verwerkt, wordt u verzocht om als aanbetaling € 200,- te voldoen, en de rest uiterlijk twee weken voor de ingangsdatum. Eventuele annuleringskosten zijn € 200,- als uw annulering tot twee weken voor de ingangsdatum plaatsvindt. Als uw annulering in de laatste twee weken voor de ingangsdatum plaatsvindt, zijn de annuleringskosten € 500,-. Omdat het gehele concept een privé initiatief is, ben ik niet lid van een reisorganisatie, garantiefonds e.a.

NIEUWS

Nieuwe website 03-2014
De nieuwe website spiritueelastroloog.nl is live! Via de website kunt u eenvoudig informatie opvragen en een reservering plaatsen.
vorige    volgende
Oostenrijk 03-2014
Via het reserveringsformulier kunt een boeking plaatsen!
vorige    volgende