Chalet

Fraai gelegen houten chalet in Oostenrijk!

Het geheel houten, vrijstaande chalet bevat alle comfort, van wasmachine en droger, keuken met elektrisch vierpits fornuis en oven, tot aan satelliet-tv, telefoon, breedband Internet en houtkachel. Het huis is volledig ingericht voor vijf personen en heeft twee slaapkamers, één met een groot tweepersoonsbed, en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De badkamer met toilet dient gedeeld te worden met alle gasten.

Bekijk alle foto's van het chalet en de omgeving!

Het uitzicht vanuit de open keuken/woonkamer met balkon, en vanaf het terras, is over het weiland naar de beboste bergen. Het uitzicht vanaf het terras achter het huis is naar het boomgaardje met tuin met verderop de bergen. Het huis ligt op 980 meter hoog in het dorpje Zelsach en staat aan de rand van een enorm groot natuurgebied aan de voet van bergen van twee en drie kilometer hoog.

Op 10 en 13 km afstand liggen de prachtige stadjes Gmünd c.q. Spittal an der Drau (langs de A10). Ook het mooie en grote meer de Millstattersee, beginnend bij het dorp Seeboden, is op 13 km. En voor de schaatsliefhebbers is de Weissensee op 45 km afstand. De Grossglockner is op 90 km naar het westen, en even zover naar het zuiden de Sloveense en Italiaanse grens.

Vanuit Arnhem is het 1.000 km rijden naar Zelsach (via Keulen, Frankfurt, Neurenberg, München, langs Salzburg de A10 richting Villach, bij Gmünd er af via de 99 naar Trebesing en dan Zelsach).

Met de trein reist u naar Spittal an der Drau alwaar u door mij van het station opgehaald kunt worden.