Ervaringen

‘Mens ken uzelve’

Mijn ervaring is dat de vraag van een mens om de horoscoop uit te leggen veelal gebaseerd is op jarenlange (vervelende) confrontaties in de buitenwereld alsmede in het eigen wezen.

Ook het volkomen vastlopen, geen levensdoel (meer) hebben, ongelukkig zijn, of onverklaarbare depressies en ziektes zijn redenen om te gaan ‘zoeken’. De horoscoop kan veel ‘waarom’ vragen beantwoorden, zodat steeds meer inzicht verworven kan worden in onze confrontaties en tegenwerkingen in het leven, alsmede in onze talenten en voorspoed. Het kan ons weer verbinden met de ooit zelf gestelde opdrachten, die de horoscoop ook aan kan reiken. Het herkennen en accepteren van het eigen lot is reeds een grote zegen.

Omdat het ‘Mens ken uzelve’ verder gaat dan alleen astrologische c.q. horoscopische kennis, is voor mij de horoscoop de basis om via de spiritualiteit dieper op het mens-zijn in te gaan. Hierdoor verdiept zich het inzicht verder dan sec de horoscoop kan bieden, waardoor u een betere ‘wapenrusting’ verkrijgt om uw leven verder op te pakken.

Mijn ervaring is dat na goede gesprekken de ziel werkelijk gelaafd is en de mens beter in zijn kracht staat.

Het past mij niet om verwijzingen te doen naar mensen die in de loop van vele jaren van het bovenstaande kunnen getuigen. Maar voor het geval u hieraan toch sterke behoefte heeft, kan ik u op verzoek een aantal mensen aanreiken die met mijn manier van werken ervaring hebben.