Werkwijze

Mijn werkwijze aangaande astrologie en horoscoopaspecten

Vanuit eigen levenservaring en esoterisch inzicht kan met recht gesteld worden dat de mens een levensdoel heeft, een lot. En juist het levenslot ‘zorgt’ voor allerlei gebeurtenissen in het leven. Vooral de bewuste mens probeert zijn lot, zijn levenslessen, te begrijpen.

Mijn doelstelling is om via de horoscoop inzicht aan te reiken over de lotsbestemming van een mens alsmede over welke levensterreinen de ervaringen opgedaan moeten worden. Wat ik probeer te bereiken is een herkenning en begrip voor het eigen zelf gestelde lot zodat vanuit die basis het leven positief opgepakt kan worden opdat dit doel gerealiseerd kan worden. Inzicht en zelfkennis zijn daarom cruciaal. De ervaring is dat de eigen voor- en tegenspoed nu beter begrepen kan worden. En dit maakt de mens gelukkiger, hoe lastig het leven ook is.

In de loop der jaren is door mij een naslagwerk geschreven waarbij de interpretatie van de horoscoopaspecten met betrekking tot het bewustzijn een belangrijke factor geworden is. Want juist het bewustzijn van een mens bepaalt sterk de uitwerking van de horoscoop, ofwel ’s-mens leven. Dit element is de toegevoegde waarde in de uitleg van de horoscoop.

Uitleg in rustige omgeving met ontspannen sfeer

Omdat het ook belangrijk is dat bij de uitleg de omstandigheden gunstig zijn, zoals een ontspannen sfeer in een prachtige natuurlijke omgeving, is aan de uitleg en/of cursus een week vakantie gekoppeld in mijn houten chalet in Oostenrijk op 980 meter hoogte, aan de voet van bergen van 2000 en 3000 meter hoog. U huurt dus feitelijk mijn chalet waarin ik in overleg of ’s-ochtends of ’s-middags op bezoek kom om horoscoopuitleg en eventueel les te geven. (Zelf verblijf ik in een dorpje verderop).

Indeling naar eigen wens

U bepaalt zelf wanneer en hoe lang de gesprekken zijn, alsmede de te bespreken thema’s. Ook kunt u mij vragen voor advies over bergtochten en bezienswaardigheden. En als u zelf geen vervoer heeft dan is er een regeling te treffen dat ik u rijd. Het is per slot van rekening ook uw vakantie. De omgeving is werkelijk fantastisch natuurschoon.